Studiu biblic gratuit

Studiu bilblic gratuit

Studiu biblic gratuit online prin intermediul Skype poate fi realizat daca aveti acces la un calculator si aveti instalat programul Skype. In cazul in care nu aveti acest program, va putem oferi asistenta necesara pentru a-l instala si folosi. Programul este gratuit si poate fi descarcat de pe site-ul oficial SKYPE (o simpla cautare pe Google va ajuta sa-l localizati). Realizam studii biblice in felul acesta deoarece distantele fizice nu permit adesea deplasarea la domiciliul persoanei care doreste sa studieze Biblia. Ne puteti propune cateva variante de zile si ore la care sunteti disponibili si va comunicam in care zi putem sa ne vedem si auzi prin intermediul calculatorului. In general optam pentru o singura intalnire pe saptamana, de maxim o ora.

studiu biblic gratuit via skype

Studiu bilblic gratuit prin corespondenta electronica (email) poate fi optiunea celor care nu au acces la un calculator in mod frecvent dar care reusesc cel putin o data pe saptamana sa isi acceseze contul de email. Si aceasta este o modalitate care nu implica nici un cost si permite o comunicare eficienta.

Pentru cei care locuiesc in zona orasului Sibiu, oraganizam saptamanal ocazii de studiu al Bibliei atat pentru incepatori cat si pentru cei care au cunostinte mai avansate din Biblie. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Pentru toate optiuni de mai sus, va rugam sa ne contactati pe adresa de email pe care o gasiti pe pagina de contact sau la numerele de telefon afisate acolo. Dupa ce vom stabili modalitatea de comunicare si subiectele care va intereseaza sa le discutam, vom porni la studiu.

 


7 thoughts on “Studiu biblic gratuit

    • verificati va rog daca adresa de email pe care ati indicat-o este corecta. v-am trimis informatii pe email. daca nu au ajuns, verificati si partea de spam (uneori pot ajunge mesaje si acolo). daca nu ati primit nimic, dati-ne de stire, ca sa trimitem din nou.

  1. Buna ziua vreau sa studiez si eu Biblia cu voi pe Skype
    Va rog informati-ma pentru toate detaliile aplicabile.

    Va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *