Predici Andrew Henriques

Predici Andrew Henriques in 2015

Terorism in Paris. Proteste pentru egalitate. Dumnezeu declara “I-cabod” in Biserica  (pentru traducere in romana apasati butonul Youtube (vizualizare pe youtube) si apoi apasati butonul CC)

Repetarea petrecerii de ziua lui Irod – moartea unui protestant

Papa declara Biblia o carte extrem de periculoasa (pentru traducere in romana apasati butonul Youtube (vizualizare pe youtube) si apoi apasati butonul CC)

Papa: Decretati duminica pentru binele comun (pentru traducere in romana apasati butonul Youtube (vizualizare pe youtube) si apoi apasati butonul CC)

Papa manipuleaza SUA si lumea cu tema emigrarii

Ordine din haos

Papa, duminica si darul lui Dumnezeu

Pastori si popor resping adevarul prezent – pastor Andrew Henriques

 


2 thoughts on “Predici Andrew Henriques

  1. Ati putea sa spuneti undeva, oriunde, cam unde e pastor acest Andrew Henriques??? Peste tot spuneti ca e pastor. Dar unde e? Ce biserică, ce conferință? Nu cumva promovati pe unul care minte? Multumesc.

    • Andrew Henriques este pastor la o biserica adventista din Florida (adresa mai precisa o gasiti chiar pe site-ul lor http://prophesyagain.org/contact-us/). comunitatea este una neafiliata Conferintei, deci independenta asa cum era si Scoala Madison pe timpul lui EW. este mult mai important sa urmarim concordanta mesajelor cu Biblia (asa cum faceau bereenii) decat sa ne poticnim in afilierea sau neafilierea cuiva. si iudeii s-au poticnit de lipsa afilierii lui Ioan Botezatorul la Conferintele de pe atunci iar Domnul Iisus i-a infuriat chiar mai tare prin aceeasi neafiliere si chiar administrare financiara independenta. Domnul sa ne aiba in paza si sa ne lumineze in toate. Maranata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.