Tratamente naturiste cancer

Tratamente naturiste cancer si preconceptii

Cancerul este perceput ca o boala infricosatoare. Dar cancerul nu este o boala, ci o reactie disperata a organismului prin care incearca sa traga un semnal de alarma ca stilul nostru de viata este unul distructiv, ca ne omoram singuri. Lipsa de miscare intensa si o dieta bogata in produse de origine animala, precum si alti factori, contribuie la aparitia cancerului. Este numai normal ca organismul sa reactioneze negativ fata de orice abuz asupra lui si trebuie sa fim recunoscatori lui Dumnezeu pentru mecanismele de autoaparare si alertare pe care le-a pus in noi. Cancerul este un asemenea mecanism. Cancerul este un prieten, nu un dusman al omului. O schimbare de optica in aceasta privinta ne va ajuta sa preluam mesajele semnalate prin cancer si sa cooperam cu propriul corp si cu Creatorul nostru, pentru a ne readuce in armonie cu legile Sale care guverneaza trupul omenesc.

Tratamente naturiste cancer si medicina moderna

Industria farmaceutica nu are nici un fel de interes sa promoveze tratamentele naturiste pentru ca nu poate face profit din ceea ce nu poate patenta. Nu poate face profit din promovarea unei diete vegetariene pentru ca oamenii ar ajunge sa nu mai aiba nevoie de medicamente, iar medicamentele sunt sursa de profit. Industria farmaceutica, datorita acumularii imense de capital, este cea care coordoneaza si manipuleaza cercetarea in lumea medicala. Orice concluzii din cercetare care slabesc increderea si dependenta de medicamente nu sunt promovate de mafia farmaceutica. Singura sansa pentru oamenii de rand este sa apeleze la surse alternative de informare pentru a afla ce tratamente naturiste ii pot ajuta in incercarea de a deveni sanatosi. Chimioterapia nu face altceva decat sa obtina profituri si mai mari pentru industria farmaceutica, in timp ce majoritatea medicilor refuza sa-si supuna propriile rude unei asemenea proceduri vatamatoare. (detalii in articolul care se gaseste urmand link-ul din cuvintele anterioare)

                          tratamente naturiste cancer versus chimioterapie

Tratamente naturiste cancer si stilul de viata

Cand ati auzit ultima data de cineva care nu consuma deloc produse de origine animala (carne, lactate, oua) si care sa aiba diagnosticul de cancer? Diagnosticul de cancer trebuie sa fie un apel pe care sa-l luam in seama de a reveni la modul de viata sanatos pe care Dumnezeu l-a randuit omului in gradina Eden.

                         dieta vegana - tratamente naturiste cancer

O dieta vegana (consumand produse nemodificate genetic si pt care nu s-au folosit ingrasaminte chimice si pesticide), exercitiu fizic sustinut, odihna la ore potrivite (inainte de ora 10 seara sa fim la culcare), indepartarea emotiilor negative (ura, invidie, suparare etc), expunere moderata la soare, consum de apa pura (nu cea de la robinet sau imbuteliata), eliminarea substantelor daunatoare organismului (alcool, tutun, cafea si derivatele lor), toate acestea vor ajuta organismul sa functioneze normal iar cancerul, sistemul de alarma al organismului, nu va mai avea motive sa se manifeste.

Un documentar foarte frumos despre tratamente naturiste cancer si terapia Gerson poate fi urmarit mai jos:

Tratamente naturiste cancer in clinici

Atunci cand auzi despre o persoana cu diagnosticul cancer, mai ales daca este cineva apropiat, incepi sa-ti pui foarte multe intrebari: de ce acest diagnostic? mi se poate intampla si mie? exista vreun remediu eficient? este chimio-terapia un remediu eficient? pot evita acest diagnostic teribil? exista vreun tratament naturist pentru a scapa de cancer? Unul dintre locurile cele mai apropiate geografic de Romania unde merg persoane diagnosticate de cancer, este Ungaria. Nu departe de Budapesta este o clinica unde se foloseste terapia Gerson. (folositi link-ul atasat cuvintelor anterioare)

Raspunsuri importante veti gasi si vizionand prezentarea Dr Calin Marginean, cu experiente desosebite in ce priveste tratamentele naturiste pentru a scapa de cancer:

Va recomandam mai multe prezentari despre diverse teme din domeniul sanatatii sustinute de Dr Calin Marginean direct pe pagina de internet a dumnealui AICI (se va deschide o noua pagina).

http://drcalinmarginean.blogspot.ro/p/prezentari-video.html

Tratamente naturiste cancer vs chimioterapie

Doctorul Teofil Lung de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facial din Cluj Napoca, nu recomanda absolut deloc chimioterapia. Aceasta recomandare, spune dumnealui, vine in urma unei experiente de zeci de ani in care a vazut efectele chimioterapiei in cazurile de cancer. Il puteti urmari in interviul de mai jos:

 

One thought on “Tratamente naturiste cancer

  1. Cancerul… La ora actuala aproape ca nu trece nici o zi fara sa nu auzim despre cancer. Probabil ca fiecare dintre noi stie pe cineva, sau familia cuiva, care are cancer. O boala de sfarsit de secol XX si inceput de secol XXI, o boala a deconectarii omului de conditiile amprentarii sale genetice, cancerul este o boala care este departe de a fi ajuns la apogeu, numarul imbolnavirilor crescand de la an la an si cu o incidenta tot mai mare in randul tinerilor si copiilor. Fata de acum 40-50 de ani, astazi nu se poate vorbi despre o imbunatatire relevanta a calitatii tratamentului oncologic si nici despre un trend pozitiv in modul de abordare a acestei patologii din partea lumii medicale.
    In fata unei astfel de situatii, decizia, pe care o ia bolnavul in privinta tratamentului, este una determinanta, reprezentand punctul de rascruce intre progresia bolii sau vindecare, intre viata sau moarte. Aici intervine gradul de informare al fiecaruia. Din cauza lipsei de informare cei mai multi bolnavi cedeaza la presiunea medicilor si sub imperiul fricii se inscriu in cursa infernala, in cursa mortii, acceptand chimioterapia si radioterapia care sunt dovedite stiintific ca fiind generatoare de boli si moarte si procancerigene. Desi este o boala care in cele din urma ucide, decesul survine, poate in peste 90% din cazuri, nu din cauza cancerului in sine ci din cauza acestor tipuri de abordari in tratarea cancerului, cu efectele lor secundare ( sistem imunitar compromis, malnutritie-casexie, stop cardio-respirator, blocaj renal, insuficienta hepatica ). ” Teoria de a otravi tot corpul pentru a distruge local o tumora, peste 20 de ani va parea ridicola ” declara, nu demult, dr. Brian Stedman cercetator in tratarea cancerului.
    Un om informat va sti, atunci cand va vrea sa se vindece, ceea ce trebuie sa faca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.