Doug Batchelor

Doug Batchelor – experienta convertirii

Doug Batchelor a avut o copilarie foarte “condimentata”. Desi parintii sai erau foarte bogati, tatal sau detinand doua companii aviatice iar mama fiind un critic de film foarte apreciat, Doug nu era fericit. Si asta pentru ca nici parintii sai nu erau fericiti si dupa sase ani de casnicie au divortat.

                              Doug Batchelor inainte si dupa convertire        Doug Batchelor evanghelist

Doug Batchelor a experimentat de mic o mare varietate de droguri: alcool, tutun, marihuana, LSD, hasis, cocaina etc. A vrut sa se sinucida cu pastile si prin saritura de pe un zgarie nori, a ajuns spargator de case mai intai de plictiseala iar mai tarziu de nevoie (lipsa de bani). A stat si la inchisoare, a trait singuratic intr-o pestera (in timp ce tatal sau era milionar in dolari). Si toate aceste experiente le-a trait pentru ca nu era fericit. In cele din urma s-a hotarat sa-L caute pe Dumnezeu cu adevarat si sa asculte de El, dupa ce a ajuns la convingerea ca El exista, in urma experientelor pe care le-a avut.

Doug Batchelorexperienta convertirii (prezentarea incepe cu raspunsuri la cateva intrebari; undeva la minutul 12 incepe relatarea experientei personale):

Doug Batchelor – Amazing Facts – prezentari video

 


One thought on “Doug Batchelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.