Walter Veith

Walter Veith – De la evolutionism la creationism

Cine este Walter Veith? Prin ce este inedita experienta convertirii acestui om?

Walter Veith, ateu devenit crestin      Walter Veith & sotia Sonia

Puteti urmari mai jos experienta personala a acestuia, cum a devenit crestin si creationist dintr-un evolutionist convins si ateist. Experiente supranaturale din propria familie, pe care nu si le putea explica prin intermediul stiintei (pe care asemeni multor contemporani o socotea capabila sa explice totul, sau aproape totul), l-au condus pas cu pas sa faca cercetari aprofundate si sa gaseasca o explicatie si un remediu pentru ceea ce avea loc la el acasa.

Mai multe prezentari ale prof. Walter Veith:

Walter Veith: Conflictul Genezei – o serie de prezentari despre roci, fosile, originea vietii etc

Walter Veith: Razboiul total – prezentari despre profetie biblica, societati secrete (francmasonerie, illuminati, iezuiti etc), traducerile Bibliei, islam, Noua Ordine Mondiala, New Age, ONU

Walter Veith: Viata la superlativ – prezentari despre un stil de viata sanatos

Profesorul Walter Veith a obtinut doctoratul in zoologie la Universitatea din Cape Town in 1979. In prezent este ferm convins ca teoria evolutiei nu ofera o explicatie plauzibila cu privire la originile noastre, si ca informatiile din sfera geologiei si paleontologiei nu sunt compatibile cu ideea unei evolutii de-a lungul unei perioade lungi de timp, ci implica catastrofismul, concept compatibil cu raportul biblic din cartea Genezei. Walter Veith este invitat sa prezinte prelegeri despre aceste subiecte in Europa, Africa si America de Nord.

Aria de cercetare a profesorului Walter Veith este fiziologia nutritionala. Cercetarea sa este axata in principal asupra bolilor degenerative cauzate de o nutritie incorecta si in mod special asupra unor boli precum osteoporoza, artrita si cancerul. Impreuna cu echipa sa de cercetare a tinut numeroase prelegeri la conferinte internationale pe tema nutritiei si a bolilor, aratand prin ceea ce au descoperit ca dieta pe care o urmam are un impact direct asupra multor boli degenerative.

Profesorul Walter Veith se numara printre cei cinci oameni de stiinta din Africa de Sud care au fost onorati de Societatea Regala Britanica cu sprijin pentru programul de reconstructie si dezvoltare a unui climat de cercetare in Africa de Sud dupa abolirea apart-heid-ului.

 


2 thoughts on “Walter Veith

  1. Laudat sa fie Domnul Isus Hristos pentru oamenii Lui ! Laudat sa fie Domnul pentru grija si ocrotirea de care se bucura toti aceia care-L cunosc. Si laudat sa fie Mantuitorul drag care nu ne lasa niciodata singuri in incercari si greutati si in toate situatiile prin care trebuie sa trecem.
    Osana ! Aleluia !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.