Andrei Orasanu Predici

Andrei Orasanu Predici despre reforma si redesteptare

Andrei Orasanu – Scolile profetilor

Andrei Orasanu – Legea duminicala si turnul Babel

Andrei Orasanu – Moartea este in oala

Andrei Orasanu – Noe, Daniel, Iov si fiul pierzarii

Andrei Orasanu – Purtarea in Casa lui Dumnezeu

Andrei Orasanu – Cernerea si zguduirea

Andrei Orasanu – Vraja Babilonului

8 thoughts on “Andrei Orasanu Predici

  • multa pace va dorim
   daca doriti sa luati legatura cu fratele Andrei si sa-i puneti intrebari direct, va recomandam pagina urmatoare http://www.trei-solii-ingeresti.net/contact/
   acolo veti gasi datele de contact ale dansului. site-ul acesta nu este proprietate a dumnealui, nici nu are legatura directa cu dansul.
   intrebarea dvs nu e una noua. merita sa faceti un studiu atent al subiectului inainte de a condamna faptul mentionat. in primul rand oamenii respectivi ne gandim ca au hotarat sa dea zecimea, nu le-a fost luata din maini, nici macar ceruta etc. intr-un studiu serios veti descoperi ca Uniunea si Conferintele nu sunt singurele canale prin care trebuie sa circule banii care apartin Domnului (nu oamenilor, fie ei chiar pastori). apoi, fiecare membru are datoria morala sa cerceteze daca zecimea si darurile sunt folosite pt predicarea adevarului sau pt predicarea impotriva adevarului. multi membri au ajuns astazi la convingerea ca sunt condusi de lupi care predica impotriva adevarului si traiesc in nelegiuire si minciuna. trebuie apreciat curajul moral al acestora de a nu mai sponsoriza lupi. cei care decid ca zecimea nu mai trebuie pusa deoparte pt Domnul si o folosesc pt scopuri personale, gresesc si trebuie ajutati sa nu incerce sa evite un lucru rau (sponsorizarea lupilor) cu un lucru si mai rau (ignorarea faptului ca zecimea ii apartine in mod special lui Dumnezeu si e destinata pt vestirea adevarului). vesnic sa traiti

 1. Au mai fost niste asa zi-si predicadori care au facut mare lucrare ,li-sau dat bani multi sau plimbat prin africa .au facut o scoala misionara fraieri au platit si si sau plimbat pe bani colectati din biserici .problema pe care o spuneti dumneavoastra referitor la cei care ne conduc biserica ,de ce nu ,mergeti sa le spuneti personal ce nu va convine ,cine este acest andrei orasanu ,de unde stim noi ca nu e tot un profitor ,daca eu maine infintet o scoala misionara si incep sa merg prin biserici si sa arunc cu noroi in conducera biserici si sa cer bani ,sa ma plimb pe bani altora imi convine pot si eu sa ma apuc ,,asa ca cu domnu andrei orasanu mai vedem ,cand va da teapa cea mare cu bani .

  • riscul de a investi bani si timp in oameni sau proiecte care ulterior esueaza va exista intotdeauna. din motivul acesta Biblia ne indeamna sa cercetam cat mai bine cu putinta unde ajung resursele pe care Dumnezeu ni le incredinteaza. e nevoie intr-adevar de o mai mare transparenta financiara din partea celor care primesc diverse donatii si de mai mult curaj din partea donatorilor in a cere socoteala cu privire la modul in care sunt folositi banii. a scuza insa prin acest risc “sponsorizarea” apostaziei pe care o promoveaza cea mai mare parte a corpului pastoral, nu este nici aceasta cale un model de urmat. mustrarea pacatelor este necesara si nu este aruncare cu noroi. Iisus si Ioan Botezatorul, toti profetii din VT nu aruncau cu noroi ci chemau pe toata lumea la pocainta. Domnul sa ne lumineze pe fiecare sa procedam in armonie cu Scripturile si nu manati de un spirit de turma pt ca sunt vremuri dificile si avem responsabilitati individuale imense.

 2. as indemna pe aceasta tema pe toti credinciosii adevarati sa-l sustina pe fratele andrei orasanu ca sa duca cuvantul lui Dumnezeu cat mai departe ca sa se trezeasca fratii, ca au cam adormit pe cale multi si curand se va inchide harul. Domnul Isus sa ne aiba in paza pt furtuna ce ne sta in fata.

 3. zecimea este pusa deoparte pentru o intrebuintare speciala.ea nu trebuie sa fie considerata un fond neinsemnat,ea trebuie consacrata in mod special sustinerii celor care duc solia lui DUMNEZEU si nu ar trebui intrebuintata in alte scopuri,ni sa aratat clar ca cei ce pastoresc scolile noastre,prezentand CUVANTUL LUI DUMNEZEU,EXPLICAND SCRIPTURILE instruind elevii in lucrurile lui DUMNEZEU ar trebui sustinuti din banii de zecime. Ellen Whitte. Sfaturi privind administrarea crestina a vietii -cap.21

 4. impotriva ordinii lui DUMNEZEU au fost hirotonisite femei pastori care sunt platite din zecime,va rog fratilor si surorilor sustineti pe cei ce predica adevarul lui DUMNEZEU. Prin rugaciune si calauzirea DUHULUI SFANT sa citim si sa ne intiparim in minte CUVANTUL LUI DUMNEZEU astfel vom sti ce trebuie sa facem.

 5. DOMNUL sa te binecuvanteze sica romanescu si sa te ajute sa intelegi ce zice DUMNEZEU despre zecime si despre ce vrea DOMNUL de le noi si ce inseamna o scoala a profetilor si ce rol are.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.